Jouw succes is ons succes.

Tausch werkt voor internationale A-merken én voor local heroes. Van Instagram tot ABN-AMRO en van Nike tot Sabic. Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten. We ontwikkelen en realiseren innovatieve concepten voor zowel tijdelijke als permanente ruimtes. Daarna vliegen we uit over de hele wereld om ze op grote internationale exhibitions, in bedrijven en op events op te bouwen.

Onze toonaangevende commerciële ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun klanten. We creëren onvergetelijke ruimtes die optimaal bijdragen aan hun (marketing)doelstellingen.

Ruimte voor jouw ontwikkeling
Om toonaangevend, creatief en innovatief te blijven, zijn we op zoek naar ambitieuze professionals. Onze mensen zijn voor ons de sleutel van ons succes en het succes van onze opdrachtgevers.

Daarom is het voor Tausch belangrijk dat jij in een stimulerende, prettige omgeving werkt. Dat je deel uitmaakt van een team dat effectief samenwerkt en het beste in je naar boven haalt.

We geloven in jouw talent. Bij ons geen vergadercultuur en hiërarchie, maar zelforganisatie en eigen verantwoordelijkheid. Je geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en je kunt je verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen.

Let’s meet
Tausch is altijd op zoek naar talent. Reageer op onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar Dagmar via dagmar@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles