JOUW SUCCES IS ONS SUCCES.

Tausch werkt voor internationale A-merken én voor lokale helden. Van Instagram tot ABN-AMRO en van Nike tot Sabic. Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten. We ontwikkelen en realiseren innovatieve concepten voor interieurs, exhibitions en evenementen in eigen huis. Daarna vliegen ze uit over de hele wereld en worden ze door ons in bedrijven, op grote (inter)nationale exhibitions en evenementen opgebouwd.

Onze toonaangevende (commerciële) ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun klanten. We creëren onvergetelijke merkomgevingen die optimaal bijdragen aan hun marketingdoelstellingen.

Lol
in je werk.

Gezonde
groei.

Eigen
verantwoordelijkheid.

Slim
samenwerken.

Duurzame
omgeving.

Een leven
lang leren.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Om toonaangevend, creatief en innovatief te blijven, zijn we op zoek naar ambitieuze professionals. Onze mensen zijn voor ons de sleutel van ons succes en het succes van onze opdrachtgevers. Daarom is het voor Tausch belangrijk dat jij in een stimulerende, prettige omgeving werkt. Dat je deel uitmaakt van een team dat effectief samenwerkt en het beste in je naar boven haalt.

We geloven in jouw talent. Bij ons geen vergadercultuur en hiërarchie, maar zelfsturende teams en eigen verantwoordelijkheid. Je geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en je kunt je verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen.

Let's meet.

Tausch is altijd op zoek naar talent. Reageer op onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar ons hr team via hr@tausch.com

DOLGRAAG LID WORDEN VAN ONS TEAM?

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com