Onze TDMB methode

Think.
Design.
Manage.
Build.

Think

Tijdens een intake, worden de belangrijkste bedrijfsmatige doelstellingen met jou vastgesteld; de voornaamste zorgen, het gewenste tijdspad en de interne en externe uitdagingen. Ook wordt jouw huisstijl, identiteit en tone-of-voice besproken. Wie zijn de bezoekers van jouw pand en wat zijn hun voornaamste kenmerken? Hoe is de gewenste identiteit door de ogen van jouw bezoekers, na een bezoek aan jouw gebouw?

Plattegronden of een 3D scan van het gebouw, zorgen voor een goede grafische weergave van het gebouw en de voornaamste functies, touch points en verkeersstromen. Direct na de intake gaat een team van experts aan de slag met deze tekeningen en verkeersstromen om de six-feet-journey in kaart te brengen. Vanaf het eerste contactmoment tot het laatste contactmoment in en om het gebouw, worden alle mogelijke activiteiten en voornaamste functies in kaart gebracht en gecategoriseerd.

Na de analyse van het betreffende gebouw of gebouwen, worden het TÜV Nederland gevalideerde TDMB beheersmodel toegepast. De uitkomst is een adviesrapport met beheersmaatregelen en verkeersstromen voor en na het toepassen van de beheersmaatregelen.

 

Design

Ieder rapport bevat enkele beheersmaatregelen, die om aanpassingen van jouw pand vragen. Dat kunnen simpele communicatiemaatregelen zijn, maar ook fysieke maatregelen die de veilige afstand tussen medewerkers en bezoekers verzekeren, hygiëne maatregelen of digitale innovaties die bijdragen aan het beheersen van COVID-19.

Onze designstudio, bestaande uit grafisch vormgevers, 3D designers en architecten, gaan onder leiding van art-director Sjoerd Poels in een multi-disciplinair team aan de slag om het juiste ontwerp en identiteit uit te werken in een concept dat bijdraagt aan jouw persoonlijke identiteit en tone-of-voice. Alles gericht op de doelstellingen zoals deze tijdens de intake met jou zijn vastgelegd.

 

Manage

Vanaf het moment van intake, heb je 1 contactpersoon. Deze ‘single point of contact’, zorgt ervoor dat het gehele proces van intake tot realisatie in zijn geheel wordt gerealiseerd. Binnen gestelde tijdslijnen en budget.

 

Build

Onze 50-jarige geschiedenis heeft ervoor gezorgd dat we sterk zijn in Think, Design, Manage én Build. Ontstaan vanuit een evenementenbedrijf, hebben we de afgelopen 10 jaar de draai gemaakt naar een design en consulting agency in het domein van ‘transforming spaces’. Daarbij hebben we onze operationele afdeling behouden en gebruikt als kracht. We zijn trots op onze roots en in-house capaciteit om spaces ook fysiek te transformeren naar succesvolle ruimtes. Wij richten ons op bedrijven, organisaties en instellingen die hun pand willen laten bijdragen bij het realiseren van succes. De afdelingen werkvoorbereiding, productie, logistiek en constructie leveren een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van dit succes.

 

Onze plannen voor jouw merk?

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles