Wepa loopt voorop in het ontwikkelen van toilethygiëne-oplossingen die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Op de Interclean en de Facilitair bevestigt Wepa met hun designmerk Satino Black deze leidende positie op de markt voor volledig circulaire toiletruimtes gericht op maximale duurzaamheid.

Samen gaan we voor circulair.

Think success.

Creëer een belevenis waarin de unieke combinatie van eigenschappen van Satino Black (hoogwaardige kwaliteit, modern design én de absolute top op het gebied van duurzaamheid) op creatieve wijze tot zijn recht komt. Het concept moet meerdere malen inzetbaar zijn.

Design success.

Met een ‘Black Box’ in Satino Black huisstijlkleuren zwart, oranje en wit creëert Tausch een opvallend stijlvolle omgeving met stopping power. Het design triggert bezoekers om binnen te stappen. De creatieve plaatsing van producten, verpakkingen en afvalmateriaal, gecombineerd met audiovisuele- en geurcommunicatie, prikkelt de zintuigen en maakt de customer experience compleet. Het ‘Future Lab’ benadrukt Wepa’s betrokkenheid in de circulaire economie.

Build success.

De bewezen eerste-, tweede en derde lijnaanpak neemt bezoekers aan de hand in een uitgedachte customer journey. Na ontvangst door de gastvrouw vervolgen bezoekers hun reis via de informatiedesk naar de productomgeving en uiteindelijk de hospitality area voor nadere kennismaking. Een groot net vormt het plafond met daarin alle Satino Black verpakkingen voor merkherkenning. In het Future Lab visualiseert Wepa hoe zij afvalstromen inzetten als grondstoffen in de productie. Achter een glaswand is papieren afvalmateriaal verwerkt om het duurzame karakter van de lijn te benadrukken. Verschillende schermen tonen een specifiek ontwikkelde commercial over de aangename geurbeleving van Satino Black luchtverfrissers.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles