fbpx

Wepa is marktleider in de ontwikkeling van oplossingen voor toilethygiëne die bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Wepa bevestigde deze leidende positie op de beurzen Interclean en Facilitair door hun designmerk Satino Black te presenteren voor volledig circulaire sanitaire voorzieningen met maximale duurzaamheid.

Samen gaan we voor circulair.

Think success.

We wilden een ervaring creëren die de unieke eigenschappen van Satino Black benadrukte (superieure kwaliteit, modern design en een voorloper op het gebied van duurzaamheid) als onderdeel van een creatief concept dat meerdere keren zou kunnen worden ingezet.

Design success.

Tausch creëerde een Black Box in de Satino Black-kleuren (zwart, oranje en wit) als een stijlvolle omgeving met remkracht. Het ontwerp zorgde ervoor dat bezoekers naar binnen gingen. De creatieve plaatsing van producten, verpakkingen en afvalmaterialen in combinatie met audiovisuele en geurcommunicatie stimuleerde de zintuigen en maakte de klantervaring compleet. Wepa benadrukte zijn betrokkenheid bij de circulaire economie in het Future Lab.

Build success.

Deze bewezen eerste, tweede en derde lijns benadering bracht bezoekers op een zorgvuldig ontworpen customer journey. Na te zijn verwelkomd door de gastvrouw, vervolgden bezoekers hun reis van de informatiebalie naar de productomgeving en vervolgens naar de gastvrijheidsruimte voor een nadere inspectie. Het plafond bestond uit een groot net gevuld met Satino Black-verpakking om de merkherkenning te verbeteren. In het Future Lab visualiseerde Wepa hoe afvalstromen worden gebruikt als grondstof in het productieproces. Papierafvalmateriaal werd verwerkt achter een glazen wand om het duurzame karakter van de lijn te benadrukken. Verschillende schermen toonden een commercial over de aangename geurervaring van Satino Black luchtverfrissers.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com