fbpx

UNILIN (division panels) is een toonaangevende internationale fabrikant van innovatieve houtoplossingen voor de bouw- en interieurbranche. UNILIN lanceerde een nieuwe collectie UNILIN Evola-sierpanelen bij Interzum.

 

Meet the UNILIN Evola collection.

Think success.

Geleid door een ontwerp van creatief bureau King George wilde Tausch een concept ontwikkelen dat interieurontwerpdeskundigen zou inspireren om de nieuwe UNILIN Evola-collectie te proberen als alternatief voor hout, metaal, beton en andere materialen. Het concept moest van toepassing zijn op verschillende tijdstippen en locaties.

Design success.

Bezoekers konden de creatieve mogelijkheden ervaren voor alle interieurprojecten in de verschillende inspiratiekamers. Innovatieve producten en toepassingen inspireerden bezoekers omdat ze werden geleid door een zorgvuldig ontworpen plattegrond.

Build success.

Een hightech black metal frame vormde de ruggengraat van het concept. Het modulaire ontwerp maakt het ideaal voor gebruik op verschillende locaties en op verschillende oppervlakken. Met verbluffende 168 ontwerpen in verbluffende kleuren en realistisch ogend hout en reliƫfstructuren, waren de bezoekers onder de indruk van de eindeloze mogelijkheden van UNILIN Evola.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com