UNILIN (Division Panels) is een toonaangevende internationale fabrikant van innovatieve houten oplossingen voor bouw- en interieurprojecten. UNILIN presenteert een nieuwe collectie van UNILIN Evola decoratieve panelen op de Interzum.

Meet the UNILIN Evola collection.

Think success.

Ontwikkel een concept dat interieurprofessionals inspireert tot het gebruik van de nieuwe UNILIN Evola collectie als perfect alternatief voor hout, metaal, beton en andere materialen. Het concept moet inzetbaar zijn op diverse momenten en locaties.

Design success.

Bezoekers ervaren de creatieve vrijheid voor elk type interieurproject in de verschillende inspiration rooms. Innovatieve producten en toepassingen inspireren bezoekers die via een doordacht floorplan over de stand lopen.

Build success.

Een high-tech zwart metalen frame vormt de krachtige basis van het concept. Modulair ontworpen, zodat het perfect inzetbaar is op meerdere locaties en oppervlakken. Maar liefst 168 ontwerpen in verbluffende kleuren, levensechte hout- en reliëfstructuren overtuigen bezoekers van de mogelijkheden van Unilin Evola.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles