fbpx

Tanis Confectionery is een wereldwijde ontwerper en leverancier van machines en apparatuur voor de productie van zoetwaren. Tanis wilde zijn ROI op Interpack Düsseldorf verhogen door slimme en doelgerichte leadgeneratie.

 

Let’s create together.

Think success.

We wilden een waardevol en effectief contact tussen het verkoopteam van Tanis en de doelgroep inspireren, zowel op bedrijfs- als productniveau, en de positie van het bedrijf als marktleider versterken.

Design success.

Het hele concept was gericht op het verbeteren en onderhouden van het contact tussen Tanis en zijn doelgroep. Door onze scope te verbreden, hebben we de focus verbeterd en de kwaliteit en kwantiteit van de aandelenmarkten van Tanis vergroot. Bezoekers werden getriggerd door duidelijke communicatie en een herkenbaar ontwerp dat de positie van Tanis als marktleider bevestigde.

Build success.

Een doordachte eerste, tweede en derde lijns benadering gaf de bezoekers een gestroomlijnde marktervaring. De opvallende oranje ingang naar de tribune diende ook om bezoekers aan te trekken. Na een warm welkom door een gastheer en gastvrouw van Tanis, konden bezoekers een klantreis maken van concept naar oplossing naar eindproduct. De creatieve en gerichte activeringen ontwikkeld door Tausch bracht elke bezoeker in contact met de juiste mensen. De grote machines van Tanis waren prachtig verlicht en voorzien van relevante productinformatie. Het effectieve gebruik van bedrijfskleuren en massieve foto’s die op canvas werden afgedrukt, illustreren onmiddellijk de merkbelofte.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com