Tanis Confectionery ontwerpt en levert als wereldwijde marktleider machines voor de productie van zoetwaren. Op de Interpack Düsseldorf wil Tanis de ROI verhogen door slimme en gerichte leadgeneratie.

Let’s create together.

Think success.

Creëer waardevol en effectief contact tussen het Tanis salesteam en de doelgroep. Op corporate én op productniveau. Versterk de merkpositionering van Tanis als marktleider.

Design success.

Het volledige concept is erop gericht om Tanis in contact te brengen en te houden met de doelgroep. Door deze totaalaanpak vergroten we de focus waardoor de kwaliteit en kwantiteit van de Tanis beursleads toeneemt. Bezoekers worden geprikkeld door scherpe communicatie en herkenbaar design, zodat de positionering van Tanis wordt bevestigd.

Build success.

Door een doordachte eerste-, tweede en derde lijnaanpak ervaren bezoekers een gestroomlijnde merkervaring. Middels de opvallende, oranje instap van de stand wordt de aandacht van bezoekers getrokken. Na een warm welkom door een Tanis gastheer en -dame volgen bezoekers één van de klantreizen van concept tot oplossing tot eindproduct. Door creatieve en gerichte activaties zorgt Tausch ervoor dat elke bezoeker in contact komt met de juiste mensen. De grote machines van Tanis zijn fraai uitgelicht en voorzien van productinformatie. Sterk gebruik van de huisstijlkleuren in de klantreis en grote doeken met levendige fotografie maken de merkbelofte direct duidelijk.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles