Spa biedt al meer dan 125 jaar het allerbeste en officieel erkende natuurlijke mineraalwater: Spa Reine, Spa Bruisend en Spa Fruit. Vanwege het 125-jarig jubileum maakt Spa haar debuut in de beurswereld.

Spa Watermeester.

Think success.

Merkvoorkeur en merktrouw in de horecawereld onder restauranthouders vergroten. Overtuig ze van de meerwaarde van Spa. Toon aan dat het serveren van het beste water een verschil maakt in de smaakbeleving van de gasten.

Design success.

Een open en laagdrempelig totaalconcept met een slim floorplan zorgt dat bezoekers via de Waterproeverij de meerwaarde van Spa ervaren. Dit concept is gebaseerd op de Watermeesters campagne en in nauwe samenwerking met marketingcommunicatiebureau FLAIM ontwikkeld. Het bestaat uit drie pijlers: het programma, de Academie en de Proeverij. De open terrasruimte is optimaal ingericht om een band met klanten op te bouwen of te verdiepen. De communicatie is nadrukkelijk gericht op de combinatie van product en gebruiker.

Build success.

De bezoekers maken kennis met Spa via een waterproeverij die een waterval aan verrassende smaken oplevert. Watermeesters leert dat water smaakverhogend werkt. Na de waterproeverij verwelkomt Spa de bezoekers op een bruisend, laagdrempelig en sfeervol terras. Om het duurzame karakter van Spa te benadrukken is een van de wanden bedekt met natuurlijk mos. Een slimme en innovatieve logistieke oplossing vult alle barren continu aan met nieuw Spawater en glazen.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles