Sharp ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke elektronische producten en oplossingen voor consumenten en het bedrijfsleven. Sharp inspireert bezoekers op de ISE (Integrated Systems Europe tradeshow) met interactieve display oplossingen zoals ultra HD video walls, touchscreen Big Pads en de lancering van een 8K ultra HD-display.

Experience 8K Image Precision.

Think success.

Ontwerp een opvallend totaalconcept waarin bezoekers ervaren dat de professionele displayoplossingen en videowalls ideaal zijn voor elke omgeving waar duidelijke communicatie van complexe informatie essentieel is. Gebruik daarbij de uitstekende content van Sharp en houdt rekening met live presentaties. Inspireer en activeer de verschillende doelgroepen met de innovatieve oplossingen en technologieën van Sharp. Met als highlight de lancering van het eerste interactieve display met 8K ultra HD-display.

Design success.

Elke omgeving vraagt om andere oplossingen. Daarom ontwikkelde Tausch een totaalconcept waarin de bezoeker meerdere werelden – zoals een school, kantoor en controlekamer – betreedt en zo ervaart hoe de meest geavanceerde display-oplossingen in verschillende omgevingen de communicatie verbeteren.

Build success.

Een hightech ontwerp met twee verdiepingen die in nauwe samenwerking met een gespecialiseerde technische partner gerealiseerd is. Waarbij thematisch vormgegeven ruimtes een duidelijk verhaal en producttoepassing vertellen. Consequent gebruik van de krachtige Sharp huisstijlkleuren en elementen. Het design is open, transparant en interactief, zodat elke bezoeker de Sharp meerwaarde voelt en ervaart.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles