Sharp heeft al meer dan een eeuw unieke elektronische producten en oplossingen voor consumenten en bedrijven ontwikkeld. Op de Integrated Systems Europe-beurs (ISE) inspireerde Sharp bezoekers met interactieve display-oplossingen zoals ultra-HD-videowanden, grote touchscreen-pads en de lancering van een 8K ultra-HD-scherm.

Experience 8K Image Precision.

Think success.

Tausch werd gevraagd om een ​​opvallend totaalconcept te ontwerpen waarmee bezoekers de professionele display-oplossingen en videomuren konden ervaren die worden gebruikt om complexe informatie in vrijwel elke omgeving duidelijk te communiceren. De uitstekende Sharp-content werd gebruikt tijdens live presentaties om de verschillende doelgroepen te inspireren en te activeren en om innovatieve Sharp-oplossingen en -technologieën te presenteren. Het hoogtepunt was de lancering van het eerste interactieve 8K ultra-HD-scherm.

Design success.

Elke nieuwe omgeving vraagt ​​om een ​​andere oplossing. Daarom ontwikkelde Tausch een totaalconcept dat bezoekers onderdompelt in verschillende werelden (bijvoorbeeld een school, kantoor, controlekamer) en hen laat ervaren hoe de meest geavanceerde display-oplossingen de communicatie in verschillende omgevingen kunnen verbeteren.

Build success.

Het hoogtechnologische ontwerp van twee verdiepingen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met een gespecialiseerde technische partner, bestond uit themakamers met een duidelijke productverhaallijn. De kenmerkende bedrijfskleuren en ontwerpelementen van Sharp werden consequent overal gebruikt om een ​​open, transparant en interactief ontwerp te creëren dat bezoekers kennis gaf van de toegevoegde waarde van Sharp.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com