De missie van Royal Schiphol Group is om Nederland te verbinden met de rest van de wereld en bij te dragen aan de welvaart en het welzijn van Nederland en de aarde als geheel. Op Logistics München wilde Amsterdam Airport Schiphol zichzelf presenteren als het favoriete vrachtknooppunt van Europa.

 

Meet Schiphol at Amsterdam Airport.

Think success.

De doelstellingen zijn het ontmoeten van bestaande klanten en nieuwe bezoekers kennis laten maken met de voordelen en mogelijkheden van Amsterdam Airport Schiphol als de ambitieuze European Pharma Hub; en hen inspireren met slimmere, snellere en efficiëntere samenwerkingsoplossingen die de voorkeur voor Amsterdam Airport Schiphol en Nederland verbeteren. Het concept moest op verschillende locaties over de hele wereld inzetbaar zijn.

Design success.

De tentoonstelling illustreerde wat Amsterdam Airport Schiphol vertegenwoordigt. Bezoekers ervoeren de kracht van Nederlandse roots in elke hoek van de tentoonstelling. Ervaring was de sleutel. Een slimme plattegrond moedigde samenwerking tussen partners aan en bood voldoende ruimte en ruimte voor persoonlijk contact.

Build success.

Elk deel van de stand straalde de Nederlandse branding uit, van de kleuren, merken en materialen (bijvoorbeeld Delfts blauwe tegels) tot het aroma van koffie en stroopwafels (stroopwafels). Een systeem gemaakt van hoogwaardig canvas bood uitstekende flexibiliteit met betrekking tot branding en montage. Het symboliseerde ook de visie van Schiphol op duurzaamheid, omdat het canvas aan het einde van de cyclus opnieuw kan worden gebruikt en kan worden geschonken aan kunstenaars die het opnieuw zullen gebruiken voor tassen en kunstvoorwerpen.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com