De missie van Royal Schiphol Group is om Nederland optimaal te verbinden met de rest van de wereld en zo een bijdrage te leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten. Op de Logistics Munchen wil Schiphol zich samen met partners positioneren als slimste preferred cargo hub of Europe.

Meet Schiphol at Amsterdam Airport.

Think success.

Bestaande klanten ontmoeten en nieuwe klanten verrassen. Laat bezoekers de voordelen en mogelijkheden van Schiphol ervaren en leg de nadruk op het initiatief om beste Europese Pharma Hub te worden. Inspireer ze met oplossingen om slimmer, sneller en efficiënter samen te werken. Zodat de voorkeur voor Schiphol (en Nederland) groeit. Steek het concept zo in dat het op meerdere locaties wereldwijd inzetbaar is.

Design success.

De exhibition laat zien en voelen waar Schiphol voor staat. Bezoekers ervaren de kracht van de Nederlandse roots in elke centimeter van de exhibition. De beleving staat centraal. Door een slim floorplan kunnen partners eenvoudig samenwerken en is er voldoende rust en ruimte voor persoonlijk contact.

Build success.

Elk onderdeel van de stand bevat Nederlandse branding. Van de kleuren, branding en materiaalkeuze (o.a. Delfts blauwe tegels) tot en met de geur van stroopwafels en koffie. Een systeem, gemaakt van hoogwaardig canvas biedt grote flexibiliteit in branding en opbouw. Ook onderstreept het Schiphols visie op duurzaamheid. Het canvas is namelijk herbruikbaar en wordt aan het eind van de cyclus gedoneerd aan kunstenaars die er kunstobjecten en tassen van maken.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles