Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt vernieuwende en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, vliesgevels, schuifsystemen, zonwering, serres en tuinkamers. Op de Polyclose in Gent toont Reynaers Aluminium de nieuwste innovaties en investeert het bedrijf in haar business-to-business relaties met (potentiële) afnemers zoals constructeurs, architecten, investeerders en aannemers.

Together for better.

Think success.

Bouw een stabiele, veilige en moderne constructie als optimale drager voor de oplossingen van Reynaers Aluminium, zodat de bezoeker in beursomgeving het echte thuisgevoel ervaart. Creëer ook een sfeervolle hospitalityruimte om relaties in de watten te leggen. Het concept moet in verschillende formaten toepasbaar en op meerdere beurzen inzetbaar zijn.

Design success.

Met dit ontwerp legt Tausch de focus op de toepassing van Reynaers producten in woningen en gebouwen. Bezoekers wandelen als het ware door een straat en ervaren hoe Reynaers producten in de werkelijke omgeving overkomen. Een grote, open hospitalityruimte met bar aan de binnenzijde van de stand biedt gelegenheid om te netwerken en de Belgische gastvrijheid te ervaren. De basis van het concept is een stalen geraamte dat de veiligheid en behoud van het schadevrije imago waarborgt.

Build success.

Specifieke materiaalkennis en -toepassing staat aan de basis van dit concept. De onderliggende staalconstructie, omzoomd met houten wanden en hoogwaardig canvas heeft de uitstraling van naadloos schilderwerk. De houtlook vloer geeft het geheel een warme, huiselijke uitstraling. Door het galerij-effect met hoge, witte muren en subtiele verlichting ervaren bezoekers de oplossingen van Reynaers Aluminium zoals ze in realiteit worden toegepast. Een moderne en veilige omgeving met een modulair ontwerp, dat perfect inzetbaar is op meerdere beurzen met verschillende locaties en oppervlakken.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles