Nikon Corporation. Een multinational met het hoofdkwartier in Tokyo, Japan. Gespecialiseerd in optische apparatuur en beeldtechnologie. Bij het grote publiek bekend van de hoogwaardige camera’s. Op de Photokina lanceert Nikon de nieuwe Z-series.

Nikon. Capture tomorrow.

Think success.

Een interactieve, inspirerende merkomgeving waar zowel de imaging pro als de imaging pro in spé ervaren hoe ze met Nikons nieuwste technologie en product launches verder groeien in fotografie en film.

Design success.

Tausch brengt bezoekers in een Nikon-wereld waarin ze geïnspireerd raken door de mooiste beelden en films. Gecreëerd door de beste fotografen en videographers. Iedere plek in de stand is ingericht om Nikon optimaal te beleven. Van inspirerende sprekers, workshops en demonstraties tot interactieve activaties.

Build success.

Een enorme boom van 5,5 meter hoog, bestaande uit 40 schermen, staat centraal op de stand. De boom is een metafoor voor de sterke roots van Nikon, waarmee je groeit naar de mooiste uitingen in beeld en film. Dansende interactieve robots laten bezoekers de veelzijdigheid en het onderscheid in Nikon camera’s ervaren. 8K schermen laten prachtige hoge resolutie beelden zien, gemaakt door Nikon camera’s. Een grote sprekersarena biedt ruimte om 140 gasten te inspireren.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles