fbpx

Medica Europe is een toonaangevende producent en leverancier van medische disposables voor ziekenhuisomgevingen. Het bedrijf biedt innovatieve concepten voor de OK, CSA en ICU, en voor de afdelingen anesthesie, cardiologie en radiologie. Het Experience Center bood Medica een hoogwaardige en on-brand mogelijkheid om haar producten en oplossingen aan de medische wereld te presenteren.

Welcome to the medica experience center.

Think success.

We wilden een on-brand-concept ontwikkelen om bezoekers (artsen) te ondersteunen, om het verkoopproces te stroomlijnen en om effectief in contact te komen met de medische doelgroep zonder onnodige tijdsdruk.

Design success.

Tausch ontwikkelde een unieke, hoogwaardige en effectieve marketingtool in de vorm van het Experience Center, naast het hoofdkantoor van Medica. Deze uitnodigende merkbeleving gaf bezoekers de mogelijkheid om de producten te ervaren in een realistische gesimuleerde ziekenhuisomgeving. De klantreis van vier uur bracht artsen en chirurgen op de hoogte van alle mogelijke praktische situaties en bood hen oplossingen aan in de vorm van Medica-producten. Het bleek een uitstekende manier om meer quality time, meer traffic en meer cross-selling en deep-selling te bereiken. Het aangaan van een dialoog met de doelgroep in de medische omgeving genereert een constante stroom van nieuwe inzichten en innovaties.

Build success.

De merkervaring van Medica was gebaseerd op een ziekenhuisomgeving en werd in segmenten opgebouwd. De klantreis begon aan een glazen designtafel met daarop een aantal kleine Medica-producten. Een handwastest, een operatiekamer, een lab, een intensive care unit en een verkoeverkamer waren ook onderdeel van de reis. Het Experience Center stimuleerde alle zintuigen, met geuren, geluid, lichteffecten en afbeeldingen met doelgerichtheid inhoud. De ervaring eindigde in het restaurant, waar deskundigen van Medica meer inhoudelijke gesprekken met hun gasten aangingen.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com