Medica Europe is een toonaangevende producent en leverancier van medische disposables in de ziekenhuiswereld. Het bedrijf biedt innovatieve concepten voor OK, CSA, IC en anesthesie, cardiologie en radiologie. Met het Experience Center heeft Medica een kwalitatieve en merkgerichte manier in handen om haar producten en oplossingen te tonen aan de medische wereld.

Welcome to the medica experience center.

Think success.

Ontwikkel een merkgebonden concept waarmee we onze artsenbezoekers kunnen ondersteunen, het verkoopproces efficiënter en effectiever in kunnen richten en we op een kwalitatieve manier het gesprek met de medische doelgroep aan kunnen gaan zonder onnodige tijdsdruk.

Design success.

Tausch ontwikkelt een buitengewoon kwalitatieve en effectieve marketingtool in de vorm van een Experience Center naast het hoofdkantoor van Medica. Een gastvrije merkbeleving, waarin producten te zien en te ervaren zijn in een realistisch nagebouwde ziekenhuisomgeving. De vier uur durende klantreis neemt artsen en chirurgen mee in alle mogelijke praktijk situaties, aangevuld met de oplossingen die Medica-producten bieden. Een uitstekende manier om meer quality time, traffic en cross- & deep selling te realiseren. De dialoog met de doelgroep in medische omgeving levert continu nieuwe inzichten en innovaties op.

Build success.

De complete – Medica branded – experience, gebaseerd op een ziekenhuisomgeving is in segmenten opgebouwd. Het startpunt van de klantenreis is een met glas bedekte designtafel met diverse kleine producten van Medica. Daarnaast maken onder andere een handenwas-test, de operatiekamer, het lab, de intensive care en de uitrustkamer onderdeel uit van de klantreis. Het experience center prikkelt alle zintuigen met geur, geluid, lichteffecten en beelden met gerichte content. De belevenis eindigt in het restaurant waar Medica specialisten inhoudelijk de diepte in gaan met hun bezoekers.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles