Al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende fabrikanten op het gebied van CV-techniek en HR-combiketels. Intergas innoveert. Met maar één doel: mensen van betrouwbare warmte voorzien. Op de VSK (de beurs voor de installatiebranche) geeft Intergas op inspirerende wijze de toekomst van de installatiebranche vorm.

Voorop in warmte.

Think success.

Versterk het imago van Intergas als innovatieve partner die voorop loopt in technologische ontwikkelingen. Vergroot, versterk en behoud klantloyaliteit door persoonlijke aandacht voor zakelijke relaties.

Design success.

Het concept ontwikkelde Tausch in nauwe samenwerking met communicatiebureau Stijlgenoten. Aan de buitenzijde worden bezoekers geïnspireerd door productinnovaties en de warmteoplossingen van morgen. Bij binnenkomst van de exhibition wordt een persoonlijke customer experience vormgeven. Hier ligt de focus op het aanbieden van producten, kennis of oplossingen die aansluiten bij de vraag van de bezoeker. In het hart bevindt zich een grote hospitality area waar relaties gastvrij ontvangen worden. Op deze manier vergroot Intergas de emotionele betrokkenheid én voorkeur.

Build success.

Intergas als innovator, inspirator en aanbieder van hoogwaardige kwaliteit; deze boodschappen zijn in elk element van het ontwerp terug te vinden. Grote glaspartijen, robuust RVS, slim ingebouwde screens en warme Intergas-kleuren. De opzet is volledig interactief. De bezoeker vindt zowel via interactieve (online) displays als persoonlijk contact snel en eenvoudig het beste antwoord op zijn vraag.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles