fbpx

Guardian Glass is een van de grootste fabrikanten van floatglas, gecoat glas en gefabriceerde glasproducten. Het bedrijf inspireerde bezoekers bij Glasstec door de eindeloze mogelijkheden van haar huidige en toekomstige glasoplossingen te demonstreren.

See what’s possible.

Think success.

We hebben een omgeving ontwikkeld die bezoekers toelaat om de huidige en toekomstige mogelijkheden van glas op een fysieke en interactieve manier te ervaren en moedigt hen aan om een ​​dialoog aan te gaan over de toekomst van glas.

Design success.

Tausch creëerde een ontdekkingsreis met de innovatieve applicaties die Guardian Glass ontwikkelde. De interactieve, multi-zintuiglijke ervaring inspireerde bezoekers en opende een wereld aan mogelijkheden. Een speciale ontmoetingsruimte op de eerste verdieping bood bezoekers een VIP-ervaring en versterkte de huisstijl van Guardian Glass.

Build success.

Tausch bereikte dit ambitieuze project door de optimale combinatie van ontwerp, marketing, innovatie, technologie, audiovisueel, productie en installatie. Tijdens de reis door de tentoonstelling konden bezoekers de onbegrensde mogelijkheden en toepassingen van de toekomst van glas ontdekken. Ze konden genieten van brood dat gebakken was in een glasoven, een drankje uit een glazen koelkast en ijs uit een glazen vriezer. Ze konden ook de indrukwekkende geluidsisolerende eigenschappen van glas ervaren in een speciale glazen doos. Het ultraheldere glas van Guardian Glass verbaasde bezoekers volkomen met zijn bijna onzichtbaarheid. De interactieve glazen aanraakschermen leverden aangepaste informatie en een spectaculaire 360-graden videoprojectie in een glazen koepel met de visie van Guardian Glass.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com