Guardian Glass is een van de grootste fabrikanten ter wereld van floatglas, gecoat glas en bewerkte glasproducten. Het bedrijf inspireert bezoekers op de Glasstec beurs met de vele mogelijkheden die beglazing nu en in de toekomst biedt.

See what’s possible.

Think success.

Ontwikkel een omgeving waarin bezoekers de huidige en toekomstige mogelijkheden van glas fysiek en interactief ervaren. Stimuleer bezoekers om de dialoog aan te gaan over de toekomst van glas.

Design success.

Tausch creëert een ontdekkingsreis langs de innovatieve toepassingen die Guardian Glass biedt. De interactieve, multi-sensorische beleving inspireert de bezoekers en laat ze zien wat er mogelijk is. Een speciale meeting area op de eerste verdiepingen biedt bezoekers een vip-ervaring en versterkt de corporate identity van Guardian Glass.

Build success.

Tausch realiseert dit indrukwekkende project dankzij een optimaal samenspel van design, marketing, innovatie, techniek, AV, productie en installatie. Tijdens de reis door de exhibition ontdekt de bezoeker de onbegrensde mogelijkheden en toepassingen van glas in de toekomst. De bezoeker geniet van brood uit een glazen oven, een drankje uit een koelkast van glas en een ijsje uit een vriezer van glas. In een glazen box ervaar je hoe goed het speciale glas geluid isoleert. Met ultrahelder glas laat Guardian Glass bezoekers in dubio over het vrijwel onzichtbare materiaal. De interactieve glazen touchscreens geven informatie op maat. Een spectaculaire 360 graden videoprojectie in een glazen dome geeft de visie van Guardian Glass op indrukwekkende wijze weer.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles