Precies 200 jaar geleden richtte Jacobus Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. In 2018 werd dit een jaar lang groots gevierd als Feest aan Zee. Een jaar om te benadrukken dat Den Haag een bruisende stad aan zee is. Dit gebeurde met een groot aantal exposities, festivals, voorstellingen en evenementen.

Feest aan zee.

Think success.

Ontwikkel een opvallende, communicatieve manier om de link te leggen tussen Den Haag binnenstad en de Scheveningse kust. Het totale concept is duurzaam, zes maanden lang zichtbaar, weerbestendig, hufterproof en binnen taakstellend budget te realiseren.

Design success.

In nauwe samenwerking met De Mannen van Schuim ontwikkelt Tausch een markant en contentgeniek concept dat perfect aansluit bij de uitdaging. Over een afstand van vijf kilometer staan 45 meerpalen die de route tussen stad en kust bestrijken. Door slim gebruik van zonne-energie lichten de meerpalen in de avond op waardoor er een lint tussen stad en strand zichtbaar wordt.

Build success.

Aan beide uiteinden van de route staan vijf aaneengeschakelde meerpalen die op creatieve wijze de woorden ‘coast’ en ‘city’ weergeven. De overige 35 meerpalen bevinden zich op de route en geven op hun locatie de afstand naar stad en strand weer. Grafisch zeildoek op de palen is voorzien van moderne vormgeving en typisch Haagse fotografie. De blauwe LED-verlichting bovenop de meerpalen werkt op ingebouwde zonnepanelen en is aangestuurd door een tijdklok. Het resultaat; een letterlijke blauwe golf. Een speciaal stormabonnement waarborgt de veiligheid en een maatwerk verzekering dekt het risico op eventuele schades.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles