Jacobus Pronk richtte precies 200 jaar geleden het eerste openbare bad in Scheveningen op. In 2018 werd dit herdacht als Feest aan Zee: een jaar van het vieren van Den Haag als levendige kuststad met tentoonstellingen, festivals, optredens en evenementen.

Feest aan zee.

Think success.

We wilden een onderscheidende, communicatieve manier ontwikkelen om het centrum van Den Haag te verbinden met de kust van Scheveningen. Het concept moest duurzaam, weersbestendig, vandalismebestendig en haalbaar zijn binnen het budget en binnen zes maanden.

Design success.

In nauwe samenwerking met De Mannen van Schuim ontwikkelt Tausch een markant en contentgeniek concept dat perfect aansluit bij de uitdaging. Over een afstand van vijf kilometer staan 45 meerpalen die de route tussen stad en kust bestrijken. Door slim gebruik van zonne-energie lichten de meerpalen in de avond op waardoor er een lint tussen stad en strand zichtbaar wordt.

Build success.

Beide uiteinden van de route hebben vijf met elkaar verbonden ankerpalen die op een creatieve manier de woorden ‘kust’ en ‘stad’ gebruiken. De resterende 35 berichten liggen verspreid langs de route en geven de afstand van en naar de stad aan. Het grafische zeildoek op de palen combineert modern design met typisch Haags fotografie. De blauwe LED-lampjes bovenop de palen worden aangedreven door ge├»ntegreerde zonnepanelen en worden aangestuurd door een timer. Het resultaat is een letterlijke blauwe golf. Een speciaal abonnement zorgt ervoor dat de veiligheid en beveiliging van het systeem en de verzekering op maat deze tegen eventuele schade dekt.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com