Euramax levert wereldwijd al meer dan 40 jaar premium coil coated aluminium. Het is hun missie om de wereld mooier en kleurrijker te maken. Op de BAU en Aluminium richt Euramax zich met name op de architect en op de Caravan Salon zijn fabrikanten van caravans het beoogd publiek.

Color your world.

Think success.

Zet Euramax neer als onderscheidend architectonisch designmerk en zorg op drie beurzen voor een aansprekend concept gericht op de verschillende bezoekersdoelgroepen (architecten en caravanfabrikanten). Licht Euramax materialen in bestaande vorm uit, maar geef ook ruimte aan creatieve toepassingen.

Design success.

Tausch ontwikkelt een concept met elegant ontwerp waarin de klant toepassingen van de producten van Euramax optimaal ervaart. Bij de bouw zijn materialen van Euramax geïntegreerd/verwerkt in het concept. Een laagdrempelig, open concept nodigt bezoekers uit om binnen te stappen. In het hart van de ruimte worden bezoekers verleid om te brainstormen over kleur- en materiaalinzet in bouwkundige afwerking.

Build success.

Door de toepassing van helder wit licht komen de producten van Euramax optimaal in beeld. Fraaie witte muren zorgen voor een mooi contrast met de kleurrijke producten en materiaaltoepassingen. De levendige huisstijl van Euramax komt terug in de gekozen materialen en een bedrukte vloer met bonte verfspetters. De grote tafel is een uitnodigende plek waar bezoekers en Euromax-professionals ideeën uitwisselen en contact leggen. Speciaal ontworpen lampenkappen laten op creatieve wijze zien dat Euramax aluminium ook geschikt is voor andere toepassingen.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles