Euramax is al meer dan veertig jaar de toonaangevende leverancier van premium gecoat aluminium. Hun missie is om de wereld een kleurrijkere en mooiere plek te maken. Euramax richtte zich op architecten op de BAU- en aluminiumbeurzen en op caravanfabrikanten op de caravansbeurs.

Color your world.

Think success.

We wilden Euramax presenteren als een kenmerkende architectonische vormgeving merk door het creëren van een aantrekkelijk concept voor de drie beurzen, gericht op twee verschillende doelgroepen: architecten en caravan fabrikanten. Daarbij wilden we de bestaande Euramax materialen benadrukken en presenteren hun creatieve toepassingen.

Design success.

Tausch ontwikkelde een elegant ontwerpconcept dat de Euramax-ervaring voor bezoekers verbeterde. Euramax-materialen werden verwerkt in een toegankelijk concept dat bezoekers uitnodigde om naar binnen te stappen. In het hart van de ruimte werden bezoekers aangemoedigd om te brainstormen over het gebruik van kleuren en materialen voor architecturale afwerkingen.

Build success.

We gebruikten puur wit licht om de Euramax-producten te laten zien. Schone witte muren vormden een mooi contrast met de kleurrijke producten en materialen. De levendige huisstijl van Euramax werd weerspiegeld in de gekozen materialen en de bedrukte vloer met felle verfspetters. De grote tafel nodigde bezoekers uit om ideeën en informatie uit te wisselen met Euromax-professionals. Speciaal ontworpen lampenkappen demonstreerden de creatieve mogelijkheden van Euromax-aluminium.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com