fbpx

Etac ontwikkelt een breed scala aan producten voor de gezondheidszorg voor internationale toepassingen. Haar dochteronderneming R82 produceert hulpmiddelen voor kinderen en jongeren met een lichamelijke handicap. Op de vakbeurs Rehacare konden bezoekers de branchespecifieke oplossingen ervaren die werden ontwikkeld door zowel Etac als R82.

Innovation for the future.

Think success.

Het doel was om bezoekers te overtuigen van de oplossingen die Etac bood door ze in een realistische omgeving te demonstreren. We wilden dat bezoekers de opties en de voordelen ervaren en zich laten inspireren door nieuwe innovaties in de gezondheidszorg. We hebben een rolstoeltoegankelijk concept ontwikkeld en verschillende demo-displays ontworpen die ook na de beurs kunnen worden gebruikt.

Design success.

De stand was verdeeld in vijf verschillende gebieden. In de Junior Area konden bezoekers de Etac-producten zien en ervaren die ontworpen zijn om kinderen te ondersteunen in hun dagelijks leven, ongeacht hun fysieke omstandigheden of beperkingen. De hygiëneruimte introduceerde bezoekers van badkamer- en toiletoplossingen. The Hospitality Area was de perfecte plek om de tour af te sluiten met een ontspannend drankje.

Build success.

Het consistente gebruik van Etac-bedrijfskleuren en merkelementen creëerde een meeslepende Etac-wereld voor bezoekers. Het ontwerp was open, toegankelijk en barrièrevrij, zodat mensen met een handicap gemakkelijk de stand konden bezoeken. Tausch ontwikkelde een concept dat duurzaam, herbruikbaar en flexibel is, zodat het op verschillende beursterreinen kan worden geïmplementeerd.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com