Etac ontwikkelt wereldwijd een breed scala aan producten op het gebied van gezondheidszorg. Dochterbedrijf R82 fabriceert hulpmiddelen voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking over de gehele wereld. Op de Rehacare ervaren bezoekers de oplossingen die Etac en dochterbedrijf R82 per segment bieden.

Innovation for the future.

Think success.

Overtuig bezoekers van de oplossingen die Etac biedt door deze oplossingen in een realistische omgeving te demonstreren. Laat ze de opties en voordelen ervaren en inspireer ze met nieuwe innovaties die zorg beter maken. Creëer een rolstoel toegankelijk concept en ontwerp demonstratiedisplays die ook na de exhibition ingezet kunnen worden.

Design success.

De stand is ingedeeld in vijf heldere gebieden. In de Junior Area zien en ervaren bezoekers bijvoorbeeld welke Etac-producten kinderen ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken, ongeacht hun fysieke omstandigheden. In de Hygiëne Area zien bezoekers alle oplossingen voor badkamer en toilet. De bezoekers sluiten altijd af met een goed gevoel in de open Hospitality Area.

Build success.

Consequent gebruik van de heldere Etac huisstijlkleuren en elementen creëert een Etac-wereld voor de bezoeker. Het design is open, volledig drempelvrij en breed opgezet, zodat mensen met een fysieke beperking eenvoudig de stand betreden. Het door Tausch ontwikkelde concept is duurzaam, herbruikbaar en flexibel waardoor het inzetbaar is op verschillende beurslocaties.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles