Elho brengt met een breed en innovatief assortiment plantenpotten meer natuur in het dagelijkse leven van mensen wereldwijd. Dit doet het bedrijf inmiddels meer dan 30 miljoen keer per jaar. Tausch is al jarenlang strategisch partner voor exhibitons, interiors en events. Op de Spoga + Gafa in Keulen inspireert elho met nieuwe oplossingen om meer groen in het dagelijks leven te brengen.

Give Room to Nature.

Think success.

Inspireer bezoekers om met slimme, efficiënte en duurzame oplossingen van elho een groene en gezonde woon- en werkruimte te creëren. Het ultieme doel? Een ‘love brand’ voor consumenten worden. Met een hoge mate van merktrouw en een sterke reputatie.

Design success.

Zodra ze de elho-wereld betreden, ervaren bezoekers hoe meer groen het welzijn vergroot. Een doordachte routing zorgt dat bezoekers de meerwaarde van elho stapsgewijs, interactief en persoonlijk ervaren. In de brand newsroom inspireert het elho-designteam de bezoekers op interactieve wijze. Ze tonen bezoekers hoe ze hun designs omzetten naar de producten van morgen. Om zo meer groen in het dagelijks leven te brengen.

Build success.

900 m2 groen werkt perfect dankzij een gestroomlijnde samenwerking tussen Tausch en elho. De synergie van marketing, design, decoratie en botanica creëert een groen paradijs. Het terras is optimaal benut als elho-tuin én hospitality area. Door slim modulair ontwerp zijn veel elementen uit het concept op meerdere locaties inzetbaar.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles