Met een uitgebreid en innovatief assortiment potten injecteert elho een dosis natuur in het leven van mensen over de hele wereld, meer dan 30 miljoen keer per jaar. Tausch is al vele jaren de strategische partner van elho voor tentoonstellingen, interieurs en evenementen. Op de Spoga + Gafa-handelsbeurs in Keulen presenteerde elho inspirerende nieuwe manieren om meer groen in het dagelijks leven te introduceren.

Give Room to Nature.

Think success.

Het doel was om bezoekers te inspireren om een ​​groene en gezonde woon- en werkomgeving te creëren met behulp van de slimme, efficiënte en duurzame oplossingen die door elho zijn ontwikkeld. Het uiteindelijke doel was echter om een ​​’liefdesmerk’ van de consument te worden met een hoge mate van merkentrouw en een sterke reputatie.

Design success.

Zodra ze de elho-wereld betreden, ontdekken bezoekers hoe de natuur hun welzijn kan verbeteren. Een zorgvuldig ontworpen route gaf bezoekers een interactieve en persoonlijke ervaring en introduceerde ze aan de toegevoegde waarde van elho. In de newsroom van het interactieve merk inspireerde het elho-ontwerpteam bezoekers door te laten zien hoe zij de ontwerpen van vandaag vertalen naar de innovatieve producten van morgen en meer groen in het dagelijks leven injecteren.

Build success.

Het groene landschap van 900 m2 werkte perfect dankzij de gestroomlijnde samenwerking tussen Tausch en elho. De synergie van markt, design, decoratie en botanicals creëerde een groen paradijs. Het terras werd omgetoverd tot een elho-tuin en gastvrijheidsgebied en dankzij het slimme modulaire ontwerp konden veel van de elementen op meerdere locaties worden gebruikt.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com