fbpx

Accountants- en adviesbureau EJP Accountants & Adviseurs doet het een beetje anders. Deze toegewijde partners zijn adviseurs, doorzetters en echte ondernemers die zich richten op het verhaal van de klant en de onderliggende uitdagingen en kansen. EJP wilde haar vooruitstrevende identiteit laten zien in haar onlangs gerenoveerde kantoor in Den Bosch.

Durf jij het anders te doen?

Think success.

We wilden de gehele begane grond van het gebouw omvormen tot een moderne kantooromgeving die de positie en ambitie van EJP weerspiegelt. Dit omvatte het bouwen van een receptie, vergaderzalen en een multifunctionele presentatieruimte / kantine met een keuken. Het open ontwerp van de kamers moest ook zorgen voor vertrouwelijke en besloten vergaderingen.

Design success.

Ons doel was om een ​​multifunctioneel interieur te creëren dat dienst zou kunnen doen als visitekaartje voor het bedrijf. Tausch maakte gebruik van het overvloedige natuurlijke licht in het glazen gebouw. Krachtige branding aan de buitenkant en grote communicatiepanelen op de binnenmuren zorgden voor een moderne en frisse uitstraling. Designmeubilair werd gebruikt om een ​​verscheidenheid aan werkstations te creëren en veel ruimte voor eenvoudige interactie. De vergaderruimten (box 1, 2 en 3 genoemd) zijn een knipoog naar de kernactiviteiten van EJP.

Build success.

Het gebruik van moderne materialen (hout, beton en hoogglans witte elementen) creëerde een eigentijdse look en feel. Semi-transparante folie in de glazen vergaderruimten creëerde privacy met behoud van de open sfeer. Een grote gemeenschappelijke ruimte met keuken dient als de centrale ontmoetingsruimte voor lunches, presentaties en recepties. Zachte materialen, zoals plafondpanelen en tapijt, verbeterden de akoestiek in het gebouw.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com