Accountantsbureau EJP doet alles nét even anders. Hun mensen zijn adviseurs, aanpakkers en échte ondernemers die zich als betrouwbare partner richten op het verhaal van de klant en de uitdagingen en mogelijkheden die er liggen. In het interieur van het vernieuwde kantoor in ‘s-Hertogenbosch wil EJP haar vooruitstrevende identiteit zichtbaar maken.

Durf jij het anders te doen?

Think success.

Transformeer de volledige begane grond van het pand naar een moderne kantooromgeving die aansluit bij de onderscheidende positionering van EJP. Hierin zijn receptie, spreekkamers en een multifunctionele presentatieruimte/kantine met keuken een vereiste. Combineer een open uitstraling met ruimtes waar vertrouwelijkheid en privacy belangrijk zijn.

Design success.

Een interieur als een visitekaartje met een breed scala aan ruimtes en functionaliteiten is het uitgangspunt. Tausch maakt dankbaar gebruik van de natuurlijke lichtinval in het volledig glazen pand. Krachtige branding aan de buitenzijde en grote communicatievlakken op de binnenmuren zorgen voor een moderne en frisse uitstraling. Designmeubels zorgen voor een diversiteit aan werkplekken en voldoende ruimte om laagdrempelig te ontmoeten. De knipoog naar de business van EJP is gemaakt in de spreekkamers genaamd ‘Box 1, 2 en 3’.

Build success.

De keuze voor moderne materialen (hout, beton en hoogglans witte elementen) geven het geheel een eigentijdse uitstraling. Semi-transparant folie op de glazen spreekkamers zorgt voor privacy met behoud van de open uitstraling. Een grote gezamenlijke ruimte met keuken is de ontmoetingsplek voor de dagelijkse lunch, presentaties en borrels. Zachte materialen – zoals plafondpanelen en tapijt – verbeteren de akoestiek.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles