fbpx

Maximale bezetting en horeca in het theater.

Think success.

Samen met Markant Uden bedachten we een veilig en verantwoord concept om de sector volgens de richtlijnen van het RIVM weer open te kunnen laten gaan. Een exit-strategie die voor Nederlandse theaters een bezettingsgraad tot 70% op een verantwoorde en veilige manier mogelijk maakt, binnen de gestelde kaders van de coronamaatregelen.

Een intelligente lockdown vraagt om een intelligente exit-strategie. Daarom ontwikkelden we een concept waarmee de risico’s aantoonbaar beheersbaar zijn en we geleidelijk naar het ‘nieuwe normaal’ toe kunnen werken. Door het protocol kan de capaciteit in de zaal flink verhoogd worden. Het biedt niet alleen een oplossing en perspectief aan podia op een moment dat ze in hun voortbestaan bedreigd worden, het is ook van groot belang voor bezoekers. De behoefte aan vrijetijdsbesteding neemt in deze onzekere tijden toe. Zeker nu festivals en grote evenementen gecanceld zijn en de (buitenlandse) zomervakanties op losse schroeven staan. Het theater kan met ons concept beheersbaar in deze groeiende behoefte voorzien.

Design success.

De exit-strategie omvat een dertigtal maatregelen om risico’s te beheersen en besmetting te voorkomen. De methodiek is door het gerenommeerde keuringsinstituut TÜV Nederland getoetst op haalbaarheid en risico’s, waarbij een certificaat wordt verstrekt als een theater aantoonbaar uitvoering kan geven aan de beheersmaatregelen die verdere verspreiding van het virus voorkomen.

Alle risico’s op blootstelling werden geïnventariseerd en gewaardeerd op frequentie en duur van blootstelling, waarschijnlijkheid en effect vanaf het moment van reserveren en binnenkomst bij het theater tot het moment van vertrek. Hierop zijn de beheersmaatregelen toegepast die allen bijdragen aan het beperken van de risico’s voor de medewerkers en bezoekers van Markant. Denk aan communicatie maatregelen, fysieke maatregelen en instructies voor medewerkers zijn, maar ook de de routing, de volgorde en wijze van placeren.

Build success.

Maatwerk plantenbakken en trapelementen zorgen voor een duidelijke scheiding tussen verkeersstromen, zonder afbreuk te doen aan het interieur. De instructies voor bezoekers zijn weergegeven op banieren, stickers en scheidingswanden. Hiervoor ontwikkelden we tevens de iconen, geheel passend bij de uitstraling van het theater. In de zaal zijn transparante schermen voorzien om de de zaal optimaal te kunnen benutten.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com