fbpx

Miljarden mensen gebruiken elke dag Bühler-technologieën en -oplossingen om in hun basisbehoeften aan voedsel, mobiliteit of communicatie te voorzien. Het bedrijf heeft wereldwijd leidende marktposities en kerntechnologieën op het gebied van mechanische en thermische procestechniek. Tausch werkte in 2004 samen met Haas (lid van de Bühler Group) en begon in 2017 te werken voor moederbedrijf Bühler. GIFA biedt de perfecte setting om nieuwe slimme CMS-oplossingen voor hun gietproducten te tonen en uit te leggen.

Partner for productivity.

Think success.

Creëer een sterke, herkenbare, samenhangende, betrouwbare en opvallende Bühler-omgeving. Positioneer Bühler als innovatieve marktleider en als partner in het digitale tijdperk. Toon bezoekers Bühlers wereldwijde bereik en lokale service voor alle klanten.

Design success.

Strategy based design was het uitgangspunt voor deze Bühler-stand. Tausch neemt bezoekers mee op reis door de volgende generatie Fusion vanuit een ander perspectief te bekijken. Experience marketing zorgt ervoor dat bezoekers in contact komen met de oplossingen van Bühler voor spuitgieten in het heden en de toekomst. Een sterk en iconisch merk is het middelpunt van de aandacht door elegante grafische branding.

Build success.

Een indrukwekkende stand gevuld met digitale innovaties en technologische hoogtepunten die de toekomstgerichte aanpak van Bühler benadrukken. Bühler verwelkomt haar gasten in een comfortabele, open omgeving. Persoonlijke en professionele ondersteuning in een ruime gastvrijheid. Unieke, onafhankelijk bewegende, lichtgevende bollen trekken de aandacht boven de volgende generatie Fusion. Het balkon met uitzicht op de nieuwste spuitgietoplossing van Bühler zorgt voor een uitstekend zicht en biedt gasten de mogelijkheid om de werking van de machine van dichterbij te bekijken. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een herkenbaar en vertrouwd totaalconcept.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com