fbpx

Bol Adviseurs ondersteunt klanten met alle aspecten van ondernemerschap. Meer dan 175 Bol-professionals helpen ondernemers het beste te halen uit hun bedrijf, hun werknemers en zichzelf. Met een nieuwe locatie en een spannend nieuw interieur bevestigde Bol Adviseurs zijn positie als modern adviesbureau.

Denk Ondernemend. Denk Bol.

Think success.

We wilden de nieuwe positie van Bol Adviseurs vertalen in een onderscheidend en aantrekkelijk interieur gericht op toekomstgerichte werknemers en ondernemers en dat kan worden gebruikt als wervingstool voor potentiële nieuwe aanwervingen. Het ontwerp moest rekening houden met pitchingondernemers en moest voldoende ruimte bieden voor privébijeenkomsten. De deadline was vier maanden.

Design success.

In nauwe samenwerking met Bol ontwikkelde Tausch een concept dat volledig in lijn is met de nieuwe manier van werken. Verschillende werkplekken creëerden een dynamisch interieur en verschillende creatieve en inspirerende faciliteiten, zoals een Zen-kamer en een Italiaans terras, voegden een verrassende wending toe. Ruimte voor ontspanning is de sleutel om medewerkers gezond en tevreden te houden.

Build success.

Het ontwerpen en bouwen van twee verdiepingen met verschillende werkplekken in een korte tijd was een uitdaging, maar de resultaten zijn indrukwekkend: een modern ontwerp met verschillende thematische vergaderruimtes, een lounge, een kantine met tafelvoetbal en tafeltennis, een Zen-ruimte met een geur- en audio-ervaring, een echte Piaggio-koffiehoek en een speciale toonzaal voor ondernemers. De laatste bestaat uit 34 driehoekige panelen die samen drie verschillende afbeeldingen creëren. De foto op de panelen kan worden aangepast aan het thema van de vergadering of pitch.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com