Bol Adviseurs ondersteunt klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. Ruim 175 Bol professionals helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen. Met nieuwe huisvesting en een uitdagend interieur onderstreept Bol Adviseurs haar positionering als moderne accountant.

Denk Ondernemend. Denk Bol.

Think success.

Vertaal de nieuwe positionering van Bol Adviseurs naar een onderscheidend en aantrekkelijk interieur dat aansluit bij toekomstgerichte medewerkers en ondernemers, maar ook als wervingstool voor potentiële medewerkers. Houd rekening met pitchende ondernemers en voldoende ruimte voor vertrouwelijke gesprekken. Realiseer dit binnen vier maanden.

Design success.

In nauwe samenwerking met Bol ontwikkelt Tausch een concept dat geheel is ingericht voor het nieuwe werken. Een diversiteit aan werkplekken zorgt voor dynamiek in het pand en verschillende creatieve inspirerende faciliteiten – zoals een zenruimte en Italiaans terras – geven een verrassende wending aan het interieur. Ruimte voor ontspanning is de basis voor gezonde en tevreden werknemers.

Build success.

Het ontwerp en de opbouw van twee verdiepingen met een grote diversiteit aan werkplekken in beperkte tijd had wat voeten in aarde, maar het resultaat mag er zijn. Een moderne inrichting met verschillende thematisch ingerichte spreekkamers, een loungekamer, kantine met voetbal- en tafeltennistafel, zenruimte met geur- en audiofragmenten, een echte Piaggio-koffiecorner en een speciale pitchruimte voor ondernemers. Laatstgenoemde is opgebouwd uit 34 driehoek panelen die samen drie verschillende beelden vormen. De foto op de panelen wordt aangepast aan het thema van het gesprek of de pitch.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles