Alliance Tire Group is al bijna zestig jaar een toonaangevende speler in de mondiale (offroad) bandenbranche. De Alliance Tire Group richt zich op banden voor machines in de landbouw, bosbouw, bouw, industrie en voor grondverzet met de merken Alliance, Galaxy en Primex. Op verschillende beurzen wereldwijd werken zij aan een krachtige positionering en merkstrategie.

Innovatie door inspiratie.

Think success.

Lancering van een uitgebreid productassortiment van de Alliance Tire Group voor toepassingen in de bouw en industrie. Positioneer Alliance Tire Group als kenner van de markt met de beste bandenoplossingen van superieure kwaliteit met hoge toegevoegde waarde. Inspireer bezoekers met de mogelijkheden van de toekomst. Ontwikkel een totaalconcept dat over heel Europa, inclusief Rusland, kan worden uitgerold.

Design success.

De bezoeker ervaart de mogelijkheden van de ATG-bandencollectie in een ATG-wereld waar nieuwe oplossingen bewegend gepresenteerd worden. De drempel om de exhibition binnen te lopen is hierdoor verlaagd. Centraal op de stand bevindt zich de hospitality area om contacten te verdiepen en bestendigen. Op de VIP-verdieping is alles gericht op service aan de key-accounts en het afsluiten van nieuwe contracten.

Build success.

De hele exhibition heeft een stoere uitstraling, passend bij het werkveld. Materiaalkeuze (zwart geverfd douglashout, ruwe planken, beton en houten vloeren) en beelden onderstrepen dit. De hele exhibition toont dat ATG nauw samenwerkt met professionals en zorgt dat bestuurders onder alle omstandigheden probleemloos hun werk kunnen doen. Een veelvuldig inzetbaar concept dat jaarlijks op ongeveer 10 verschillende beurzen te zien is.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com
 

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles