Samen vergroten we jouw succes.

De kwaliteit waar Tausch voor staat komt voort uit een solide fundament. Een fundament van slimme samenwerking, creativiteit en expertise.

Samenwerking
Samen vergroten we jouw succes. We denken met je mee. Duiken in jouw wereld. Dankzij deze optimale samenwerking, halen we het maximale resultaat uit jouw exhibition, interior & event. Tausch zorgt er met een coherente beleving wereldwijd voor dat je fysieke touchpoints een integraal onderdeel van je marketing strategie zijn.

Dat kan alleen door een uitstekende samenwerking. Daarom gaan we tot het uiterste voor onze opdrachtgevers. Werken we transparant, lean, zijn we altijd bereikbaar en ontzorgen we je maximaal. Daarom overtreffen we graag je verwachtingen. Bouwen we ruimtes die je niet voor mogelijk hield. We bouwen jouw succes. We zijn trots op de vele internationale A-merken die al jaren voor Tausch kiezen.

Creatie
Creatie is de kern van wat we doen. Laat onze creaties je verwachtingen overtreffen! Van concept tot design en van bouw tot realisatie op locatie. Onze creaties zijn innovatief. Komen lean en efficiënt tot stand. En zijn ontworpen om jouw doelen te halen en te overtreffen.

Bewezen expertise
Met 50 jaar ervaring hebben we een schat aan vakkennis. We weten wat werkt en wat niet. Wat haalbaar is en wat niet. Hoe ver we out-of-the- box kunnen gaan om maximale impact te bereiken. Hierdoor werken we efficiënt en doelgericht. Natuurlijk is elk bedrijf anders. We stemmen onze concepten volledig af op jouw marketingstrategie en gewenste positionering. Zo zetten we je fysieke touchpoints optimaal in om je succes van morgen te realiseren. De kosten? Altijd gecontroleerd en binnen het vooraf afgesproken budget.


Wil je weten hoe Tausch jouw verwachtingen kan overtreffen?

Neem contact op met onze commercieel directeur Jochem van Schayk via +31 (0) 6 30 34 36 32 of mail jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com