Jouw merk nóg duurzamer.

Samen succesvol de toekomst in kan volgens Tausch alleen met een duurzame visie. We werken graag mee aan een gezonde toekomst. Daarom zetten we ons in voor mensen, milieu en maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vanzelfsprekend voor ons. We werken CO2 neutraal, zorgen voor optimaal hergebruik van materialen, dragen bij aan de circulaire economie en we investeren in onze mensen en de wereld om ons heen.

Mensen
Succesvol zijn, begint met succesvolle relaties tussen mensen. Hoe we met elkaar omgaan is belangrijk bij Tausch. We stimuleren onze medewerkers om initiatief te nemen en werken met zelfsturende teams. Iedereen krijgt de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom bij Tausch. Omdat we vinden dat iedereen een kans verdient.

Een gezonde balans tussen werk en privé is belangrijk en daar letten we op. Niet voor niets heeft Tausch een ziekteverzuim van slechts 1%! Wij geloven dat goed zijn voor onze medewerkers resulteert in een groter succes voor onze opdrachtgevers. Ook in de relaties met onze leveranciers en opdrachtgevers draait het om menselijkheid. Via eerlijkheid, transparantie en vertrouwen komen we tot een diepgaand begrip van je bedrijf, waardoor we kunnen vaststellen hoe jouw exhibit, event of interior kan bijdragen aan het halen van jouw commerciële doelen.

Maatschappij en milieu
Bij Tausch nemen we ook onze verantwoordelijkheid op het gebied van milieu. Waar het kan, kiezen we de duurzame weg. We investeren in innovatieve werkwijzen om onze processen zo efficiënt en lean mogelijk te houden. Ook dragen we bij aan de circulaire economie door gebruikte materialen te schenken aan kunstenaars en maatschappelijke goede doelen. We bouwen CO2-neutraal. Dit realiseren we door de CO2-uitstoot te reduceren via energiebesparende maatregelen zoals led-verlichting en een zuinig wagenpark en door het restant CO2 te compenseren via het project Wonderbag. Een project dat door een nieuwe manier van koken de leefsituatie van mensen in Afrika enorm verbetert en de CO2-uitstoot vermindert. Bekijk in de video hieronder wat de positieve impact is van Wonderbag!


Wil jij weten hoe je de duurzaamheid van jouw exhibition, event of interior kunt vergroten?

Neem contact op met onze commercieel directeur Jochem van Schayk via +31 (0) 6 30 34 36 32 of mail jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com