Benut alle fysieke touchpoints optimaal.

Elke indruk die je bedrijf in een bepaalde fase maakt, doet ertoe. Elke positieve ervaring is een stap verder in het beslissingsproces en draagt bij aan je marketingdoelstellingen. Het meeste impact? Het juiste persoonlijke contact. Face-to-face communicatie geeft ruimte voor advies, inspiratie en verdieping. Dat raakt mensen en vergroot loyaliteit.

Voor het bereiken van je commerciële doelen zijn fysieke touchpoints onmisbaar. Laat het succes van deze ontmoetingen niet over aan het toeval, maar kom beslagen ten ijs. Je kunt veel meer bereiken als je fysieke touchpoints optimaal aansluiten op de vraag van de klant tijdens de customer journey.

Maak van je exhibition een coherente en optimale marketing experience.
Wie zijn je bezoekers, klanten en potentiële klanten? Hoe zetten we de fysieke touchpoints slimmer in om mensen te bewegen naar de volgende fase in je sales cycle? Wat zijn je commerciële doelen en wat is je gewenste positionering? Tausch stelt de juiste vragen om inzicht te krijgen in de beste beursstrategie.

Bij Tausch ondersteunen we wereldwijd multinationals én local heroes met het bereiken van commerciële doelen. Dat doen we al 50 jaar voor beurzen, evenementen, interieurs en voor andere commerciële ruimtes zoals shop-in-shops en showrooms. Het succes dat we creëren voor bedrijven is geen kwestie van toeval of geluk. Het is ook niet simpelweg te verklaren door aantrekkelijk design. Het verschil zit in diepgaande analyse en een strategy-based concept.

Fysieke touchpoints als volwaardig onderdeel van je marketingstrategie.
Vooraf bepalen we welke functies en doelen elke commerciële ruimte heeft. Je ruimte heeft enerzijds een praktische functie. Zo wil je misschien met je bezoekers aan tafel te zitten of wil je een oplossing om je product te presenteren. Tausch stemt je ruimte perfect af op je commerciële doelen. Een hospitality area kan aantrekkelijk zijn, maar mag er nooit toe leiden dat bezoekers zonder serieuze interesse te lang blijven hangen. Elk onderdeel van de exhibition wordt zó ontworpen dat sales makkelijker verloopt dan ooit.

Tausch helpt je om je fysieke touchpoints tot een volwaardig onderdeel van je marketingstrategie te maken. We stellen je de juiste vragen en komen zo samen tot een strategy based design waarmee je jouw doelen sneller en makkelijker bereikt.

Succes begint met hallo.
Wil jij weten hoe je jouw beurs optimaal kunt afstemmen op je commerciële doelen? Maak gebruik van onze vrijblijvende ‘touchpoint analyse sessie’. In twee uur leggen we de basis voor jouw succes van morgen.


Meer informatie?
Bel of mail Jochem van Schayk
+31 (0) 6 30 34 36 32 of jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles