Wij zijn Tausch brand sensations.

Tausch creëert live brand sensations die zorgen dat jij je commerciële doelen haalt. En overtreft.

Zo’n 50 jaar geleden startten we als familiebedrijf. Nu opereren we wereldwijd. We zijn een toonaangevend, innovatief bedrijf dat volledig ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van exhibits, interiors en events.

Multinationals als Nikon, Schiphol en ABN-AMRO vertrouwen op onze creatieve en technische expertise. En met evenveel trots werken we voor ambitieuze nationale brands zoals Bolsius, Elho en Medica. Ze kiezen voor Tausch, omdat we verder gaan waar anderen stoppen.

Ons werk

Think success.
your success.

Het succes van jouw bedrijf. Daar draait het om. Jouw doelstellingen bepalen hoe wij gaan innoveren en ontwerpen om tot de optimale beleving voor jouw klant te komen. Design thinking is belangrijk bij Tausch. Zo komen we tot mindblowing concepten voor exhibits, interiors en events die mooi zijn én doordacht. Elk onderdeel ervan is ontworpen om het succes van jouw brand te vergroten. Think success. Your success.

Meer informatie?
jochem@tausch.com of download onze ‘company profile’.

Onze kracht.

De kwaliteit waar Tausch voor staat komt voort uit een solide fundament. Een fundament van slimme samenwerking, creativiteit en expertise.

Lees verder

Samenwerking

Samen vergroten we jouw succes. We denken met je mee. Duiken in jouw wereld.

Creatie

Creatie is de kern van wat we doen. Laat onze creaties je verwachtingen overtreffen!

Bewezen expertise

Met 50 jaar ervaring hebben we een schat aan vakkennis. We weten wat werkt en wat niet. Wat haalbaar is en wat niet.

Jouw merk nóg duurzamer.

Tausch werkt duurzaam. Zo maken we niet alleen onszelf, maar ook jouw merk duurzamer. Alles wat we doen, begint met mensen. We geven om een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Zo borgen we duurzaamheid voor onszelf, onze relaties en de wereld in zijn geheel. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel voor mens als milieu. We zorgen bijvoorbeeld dat materialen worden hergebruikt en we bouwen CO₂-neutraal.

Lees verder

Array

Vergroot je succes wereldwijd.

Meer dan 10.000 projecten.

In 45+ landen & 5 continenten.

Tausch werkt wereldwijd. We bouwen onze exhibits, interiors en events in eigen huis, waarna we ze overal ter wereld opbouwen. Dat doen we dag in dag uit, al decennia lang. We kennen de internationale voorschriften en regels. Tausch werkt als een geoliede machine, ongeacht het land of de locatie. Vanuit onze kantoren in Nederland, de V.S. en Duitsland kunnen we snel schakelen.

Wil je weten hoe Tausch jouw bedrijf verder kan brengen? Plan een afspraak in met onze commercieel directeur Jochem van Schayk via +31 (0) 6 30 34 36 32 of mail jochem@tausch.com

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch brand sensations

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles