fbpx

GEEF ONS DE RUIMTE.
DAN ZORGEN WIJ VOOR RESULTAAT.

Tausch vertaalt jouw strategie in een helder concept dat bruist van energie. Een kantoor dat het beste in jouw medewerkers naar boven haalt. Een onvergetelijke ervaring op een evenement. Een succesvol beursconcept. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen. Door perfecte voorbereiding én een perfecte uitvoering.

We gaan verder dan een maatwerk interieur en ontwikkelen een hoogwaardige omgeving die jouw merk dichter bij je medewerkers en de klant brengt. Een tastbare ervaring die het contact met de doelgroep intensiveert en naar een hoger niveau tilt. We zijn een toonaangevend, innovatief bedrijf dat volledig ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van interieurs, beursstands en evenementen.

Multinationals als Nikon, Schiphol en ABN-AMRO vertrouwen op onze creatieve en technische expertise. En met evenveel trots werken we voor ambitieuze nationale merken zoals Bolsius, Elho en Medica. Ze kiezen voor Tausch, omdat we verder gaan waar anderen stoppen.

Ons werk

Think success. your success.

Het succes van jouw bedrijf. Daar draait het om. Jouw doelstellingen bepalen hoe wij gaan innoveren en ontwerpen om tot de optimale beleving voor jouw medewerker of klant te komen. Design thinking is belangrijk bij Tausch. Zo komen we tot verrassende concepten voor interieurs, beursstands en evenementen die mooi zijn én doordacht. Elk onderdeel ervan is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Meer informatie?
jochem@tausch.com

Strategie &
design studio.

Een strategisch concept voor je commerciële ruimte is de basis voor succes. Wij helpen je bij het bepalen van een marketingaanpak en verrassen je met een creatief strategy-based design.

Single point
of contact.

Eén toegewijde projectmanager richt zich op volledige ontzorging en professionele ondersteuning middels onze waarde-gedreven aanpak. Kortom, stress is geschiedenis.

Productie
faciliteiten.

Werkvoorbereiding, productie, logistiek en constructie, het totale pakket onder één dak. Dus vergeet die eindeloze lijst met verschillende leveranciers, wij hebben alles in huis.

Een duurzame
toekomst.

Wij zijn een CO₂-neutraal bedrijf dat materialen hergebruikt, bijdraagt aan de circulaire economie en inves-teert in zijn mensen en de rest van de wereld. Zoals het hoort, althans dat vinden wij.

Jouw merk nóg duurzamer.

Tausch werkt duurzaam. Zo maken we niet alleen onszelf, maar ook jouw merk duurzamer. Alles wat we doen, begint met mensen. We geven om een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Zo borgen we duurzaamheid voor onszelf, onze relaties en de wereld in zijn geheel. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel voor mens als milieu. We zorgen bijvoorbeeld dat materialen worden hergebruikt en we bouwen CO₂-neutraal.

Lees verder

Array

VERGROOT JE SUCCES WERELDWIJD.

MEER DAN 10.000 PROJECTEN.

IN 45+ LANDEN & 5 CONTINENTEN.

Tausch werkt wereldwijd. We produceren onze interieurs, beursstands en evenementen in eigen huis, waarna we ze overal ter wereld opbouwen. Dat doen we dag in dag uit, al decennia lang. We kennen de internationale beursvoorschriften en -regels. Tausch werkt als een geoliede machine, ongeacht het land of de locatie.

Wil je weten hoe Tausch jouw bedrijf verder kan brengen? Plan een afspraak in met onze commercieel directeur Jochem van Schayk via +31 (0) 6 30 34 36 32 of mail jochem@tausch.com

Meer weten over ons team?

Tausch werkt met trots voor deze mondiale merken en lokale helden.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch.

Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
Nederland

+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com