Wij zijn Tausch.

Tausch creëert ruimtes die bijdragen aan jouw succes.

Met zo’n 50 jaar ervaring in het inrichten van (tijdelijke) ruimtes wereldwijd zijn wij de partij die zorgt voor het volledige spectrum. Wij zijn een toonaangevend, innovatief bedrijf dat volledig ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van al jouw ruimtes, tijdelijk en permanent. Onze consultants werken op basis van onze TDMB-aanpak en weten in jouw ruimte de juiste beheersmaatregelen toe te passen middels onze door TÜV Nederland gecertificeerde aanpak.

Multinationals als Nikon, Schiphol en ABN-AMRO vertrouwen op onze creatieve, technische en veiligheidsexpertise. En met evenveel trots werken we voor ambitieuze nationale merken. Zij kiezen voor Tausch, omdat we verder gaan waar anderen stoppen. Ook voor jouw ruimte hebben wij een oplossing op maat.

Think success. your success.

Het succes van jouw bedrijf. Daar draait het om. Jouw doelstellingen bepalen hoe wij gaan innoveren en ontwerpen om tot de optimale ruimte voor jouw klant, werknemer of bezoeker te komen. Design thinking is belangrijk bij Tausch. Zo komen we tot mindblowing concepten voor alle (tijdelijke) ruimtes die mooi zijn én doordacht. Elk onderdeel ervan is ontworpen om het succes van jouw brand te vergroten. Think success. Your success.

Meer informatie?
jochem@tausch.com of download onze ‘company profile’.

Strategie &
design studio.

Een strategisch concept voor je commerciële ruimte is de basis voor succes. Wij helpen je bij het bepalen van een marketingaanpak en verrassen je met een creatief strategy-based design.

Single point
of contact.

Eén toegewijde projectmanager richt zich op volledige ontzorging en professionele ondersteuning middels onze waarde-gedreven aanpak. Kortom, stress is geschiedenis.

Productie
faciliteiten.

Werkvoorbereiding, productie, logistiek en constructie, het totale pakket onder één dak. Dus vergeet die eindeloze lijst met verschillende leveranciers, wij hebben alles in huis.

Een duurzame
toekomst.

Wij zijn een CO2-neutraal bedrijf dat materialen hergebruikt, bijdraagt aan de circulaire economie en inves-teert in zijn mensen en de rest van de wereld. Zoals het hoort, althans dat vinden wij.

Jouw merk nóg duurzamer.

Tausch werkt duurzaam. Zo maken we niet alleen onszelf, maar ook jouw merk duurzamer. Alles wat we doen, begint met mensen. We geven om een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Zo borgen we duurzaamheid voor onszelf, onze relaties en de wereld in zijn geheel. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel voor mens als milieu. We zorgen bijvoorbeeld dat materialen worden hergebruikt en we bouwen CO₂-neutraal.

Lees verder

Array

VERGROOT JE SUCCES WERELDWIJD.

MEER DAN 10.000 PROJECTEN.

IN 45+ LANDEN & 5 CONTINENTEN.

Tausch werkt wereldwijd. We bouwen alles voor onze ruimtes in eigen huis, waarna we ze overal ter wereld opbouwen. Dat doen we dag in dag uit, al decennia lang. We kennen de internationale voorschriften en regels. Tausch werkt als een geoliede machine, ongeacht het land of de locatie. Vanuit onze kantoren in Nederland, de V.S. en Duitsland kunnen we snel schakelen.

Wil je weten hoe Tausch jouw bedrijf verder kan brengen? Plan een afspraak in met onze commercieel directeur Jochem van Schayk via +31 (0) 6 30 34 36 32 of mail jochem@tausch.com

Op zoek naar succesverhalen?

Tausch werkt met trots voor deze global brands én local heroes.

Krijgt u niet gevonden wat u zoekt, neem dan contact met ons op.

Tausch

Nobelweg 1, 5482 NN Schijndel, The Netherlands.
+31 (0) 73 549 33 59
info@tausch.com

  • Schijndel
  • Amsterdam
  • München
  • Los Angeles